Select Menu

Και τι δεν επιστράτευσαν, βίντεο ξεθωριασμένα με ταμίες να μετράνε κολοκοτρώνηδες, "κάρτες" με το ευρώ αριστερά, την δραχμή δεξιά, τυπογραφικές όφσετ να τυπώνουν πεντακοσάρικα, τις εμετικές δηλώσεις της Λαγκάρντ γιά τα παιδιά του Νίγηρα, την κατατρομοκράτηση των Ευρωπαίων από την ταμπλόϊντ Μπίλντ (Bild=εικόνα), αυτή την παραμορφωμένη, αντεστραμμένη εικόνα του κόσμου που τρώει στη μάπα ο έρημος μέσος Γερμανός, με την σιγουριά των αναλύσεων, οτι τα νομίσματα του ευρώ που έχουν κοπεί στην Ελλάδα και έχουν ελληνικούς χαρακτήρες και θέματα, δεν θα έχουν  καμμία αξία αν η Ελλάδα εκδιωχθεί από την ζώνη του ευρώ.

Γράφει ο Μπαγασάκος για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ

Αυτά και πολλά άλλα χρησιμοποιούνται κατά κόρον απο τα ελληνικά καθωσπρέπεικάναλα, με γεωμετρική πρόοδο όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η 17-06-2012,γιά να μας πείσουν πως αν δεν ψηφίσουμε καθωσπρέπει, θα φάμε μιά καθωσπρέπει σφαλιάρα από τις καθωσπρέπει καθεστωτικές υπερδυνάμεις του  Ευρωπαϊκού Καθωσπρεπισμού και θα πάμε στην κόλαση της δραχμής, στον Καιάδα της ανέχειας, στον "Δραχμαγεδώνα" της χιλιετηρίδας.

Όλα αυτά λοιπόν βλέπει ο δύσμοιρος τηλεθεατής, την ίδια στιγμή που του κρύβουν ή του καμουφλάρουν όλες τις ειδήσεις και τις ανταποκρίσεις που αναφέρονται στην βεβαιότητα του τελεσίδικου της ένταξης μιάς χώρας στην Ε.Ε. και το αδιαπραγμάτευτο της παραμονής της, εκτός της εθελούσιας εξόδου και πάλι με σκληρές διαπραγματεύσεις.

Το δεύτερο που του κρύβουν είναι η τεκμηριωμένη βεβαιότητα των μη καθεστωτικών οικονομικών κύκλων, των καταστροφικών συνεπειών που θα προκαλέσει στην Ε.Ε., και ίσως παγκόσμια, η ενδεχόμενη έξοδος ή η αποπομπή της Ελλάδας από την Ε.Ε., των οποίων το κόστος θα είναι πολλαπλάσιο από το κόστος της υποστηριζόμενης παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Το τρίτο που του κρύβουν είναι πως κορυφαίοι οικονομολόγοι πιστεύουν οτι η έξοδος της Ελλάδας  είναι αναπόφευκτη, αλλά είναι συγχρόνως σωτήρια, επακολουθούσης της οικονομικής κατακρήμνισης  της Ευρωζώνης παρόλο που απελευθερώθηκε από το "δυσβάστακτο βαρίδι" της Ελλάδας, το οποίο βαρίδι πιθανολογούν πως πολύ γρήγορα θα περάσει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Το βασικότερο όλων που του κρύβουν ειναι οτι η κρίση αυτή ειναι τεχνητή, εκπορεύεται από αμερικανοευρωπαϊκούς επενδυτοκογλυφικούς οικονομικούς κύκλους και στοχεύει στην οικονομική καταβαράθρωση του δυτικού κόσμου, ωστε να είναι εφικτή η αποξήλωση των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους, όπως και ο πειθαναγκασμός σε πολύ χαμηλές αποδοχές. Με λίγα λόγια κρύβουν στον ευρωπαίο πολίτη την μορφή και τα χαρακτηριστικά του κόσμου που του επιφυλάσσουν, οχυρωνώμενοι πίσω από την ευρωπαική δημοκρατικοφάνεια και το "Δίκαιο των Αγορών" που συνθλίβει αναφανδόν όλα τα άλλα δίκαια και κυρίως το "Δίκαιο του Πολίτη".

Η ελληνική αντίδραση στην κρίση, της οποίας η ληξιαρχική πράξη γέννησης εκδόθηκε στις κάλπες της 06-05-12, θα ενηλικιωθεί στις επερχόμενες κάλπες της 16-06-12, και θα αποτελέσει την  θεμελιώδη ελπίδα των ευρωπαίων εργαζόμενων, αν και εφ'όσον το μήνυμα της κάλπης δεν εκβιασθεί  από τους δωσίλογους, εγχώριους και αλλοδαπούς τραπεζίτες, συμπαρομαρτούντων των πολιτικών-υπαλλήλων τους και φυσικά των εγκάθετων, υποβολιμιαίων Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης(που λέει ο Πανούσης).

Οι παρακάτω γραμμές γράφονται με μιά απέραντη βαρεμάρα, -δυσκολεύομαι από μικρό παιδί να εξεμώ-, προερχόμενη από την επαναληπτικότητα των αγωνιωδών προσπαθειών, κυρίως εγχωρίων καθεστωτικών δυνάμεων, να συμπαρασύρουν ψηφοφόρους στην υποστήριξη των συμφερόντων μεγαλοεργολάβων, μεγαλοεκδοτών, μεγαλοεπενδυτών, μεγαλοεισοδηματιών, μεγαλοκαταχραστών και γενικά μεγαλοαπατεώνων, που κατά τα άλλα όλοι εναρμονίζονται με την νέα τάξη του Νεοφιλελευθερισμού και της Λέσχης Bilderberg, πιστεύοντας οτι θα είναι εσαεί οι εκλεκτοί της άρχουσας τάξης, λες και είμαστε στην εποχή του Κάϊζερ.

Η σιχαμάρα που με διακατέχει παρακολουθώντας την ελληνική ειδησεογραφία και τις εκπομπές "λόγου"  των οποίων το concept είναι κοινό: Ο εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα προσπαθούμε να τρικλοποδιάσουμε  τον εκπρόσωπό του με ερωτήσεις τύπου: "Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις οροθετικές πουτάνες της οδού Φυλής ενώ διαφωνεί με τις οροθετικές της Μιχαήλ Βόδα;;"

Και μετά τους αφήνουμε να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, ενήλικες άνθρωποι είναι, πλην όμως Έλληνες  εκπρόσωποι κομάτων σε τηλεοπτική εκπομπή. Μονο ένα δεν έχουν προβλέψει, τον αναισθησιολόγο γιά τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ή γιά άλλον τυχαίο καλεσμένο.

Μία άλλη ερώτηση που μεσουρανεί στα μικρόφωνα των εκπομπών λόγου είναι η στερότυπη: "Που θα βρείτε τα λεφτά;" η οποία εκφωνείται μόλις δίδεται ο λόγος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνεται μονότονα όσο εκείνος μιλάει. Το τραγικό είναι οτι μόλις πάρει τον λόγο και ερωτηθεί και ο φωνασκών  με την σειρά του, καταναλώνει τον χρόνο του, χωρίς να απαντά, με μόνο διαμαρτυρόμενο τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.....Ανία, πλήξη και σιχαμάρα.

Αυτό που εξυφαίνεται σε βάρος του οιονεί Ευρωπαίου Πολίτη είναι μιά μεγάλη απάτη, που ενορχηστρώνεται από τα ΜΜΕ και υιοθετείται πλήρως από τους πολιτικούς συνοδοιπόρους των ΜΜΕ και φυσικά από τους  χρηματοπιστωτικούς εγκληματίες στους οποίους ανήκουν τα ΜΜΕ, μιά μεγάλη απάτη των ΜΜΕ που θυμίζει σχετικό ανέκδοτο, άλλης εποχής, δεκαετίας του '50, παντελώς αθώων ΜΜΕ(εφημερίδες-ραδιόφωνο), συγκρινόμενων με τα σημερινά σαρκοβόρα Μέσα Εξημέρωσης(και πάλι Πανούσης).

Ανέκδοτο: Εφημεριδοπώλης, δεκαετία '50, Ομόνοια, Αύγουστος, καύσωνας, διαλαλεί την πραμάτεια του: (εφη)Μερίδες, Μερίδες, Μεγάλη απάτη, Μεγάλη απάτη, 73 θύματα, μεγάλη απάτη, 73 θύματα. Κάποια  στιγμή πλησιάζει πελάτης και του ζητάει μία εφημερίδα. Μόλις τελειώνει η συναλλαγή ξαναδιαλαλεί ο εφημεριδοπώλης: Μεγάλη απάτη 74 θύματα!!!

Μπαγασάκος για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top