Select Menu

Για «σημαντικές και καταστροφικές» επιπτώσεις από μια άτακτη ελληνική χρεοκοπία προειδοποιεί το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.


Στο 1,3 τρις με το δεύτερο δάνειο. Σύμφωνα με τον Χανκ Πόλσον (γνωστό και μη εξαιρετέο) “είναι αδύνατο να υπολογιστεί με ακρίβεια το άθροισμα όλων αυτών των υποχρεώσεων, αλλά πολύ δύσκολα θα λέγαμε ότι είναι κάτω του €1 ΤΡΙΣ ευρώ με παράπλευρη απώλεια την Ένρηξη της Ευρωζώνης…

Το μπαζούκας έγινε τακτικό πυρηνικό όπλο.

Σε τίνος χέρια είναι όμως τώρα;

Ποιος έχει τα άντερα να εκβιάσει τους εκβιαστές;
Ποιος μπορεί να το κραδαίνει χωρίς να τρέμει ολόκληρος και να απαιτεί ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;

Οr else…

Η όλη διαδικασία του PSI είναι σκληρό πόκερ με μπλοφάρισμα μέχρι τελικής πτώσης ένθεν και ένθεν. Σε όλη την ιστορία του ελληνικού “χρέους” είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο, από τεχνικής πλευράς.

Το PSI Poker κρίνεται κάθε στιγμή και αλλάζουν τα δεδομένα συνεχώς, αλλά το πυρηνικό όπλο είναι στα χέρια της Ελλάδας αυτή τη στιγμή για ολική αντιστροφή των όρων της διαπραγμάτευσης!

Ή ταν ή επί τάς.
  • “Προκειμένου λοιπόν να σκάσει κάτω όλο το σύστημα με 1,3 τρις, τι θα λέγατε για ένα κούρεμα γουλί της τάξης του 30% (360 δις) του ποσού…;”
    (το θέμα είναι ότι διαπραγματευτής από πλευράς μας είναι ο …Άκερμαν)
Τίποτα φυσικά δεν αποκλείεται, μπορεί να “διέρρευσαν” την έκθεση (σκληρό το πόκερ…).
 
Αν όμως συνασπιστούν ετερόκλητα συμφέροντα, που όπως διαβάζω συνασπίζονται εδώ κι’ εκεί, άρα υπάρχει και πραγματικό διακύβευμα, δηλαδή: 

α. funds καρχαρίες με ομόλογα και κάτοχοι cds στο αγγλικό δίκαιο που θέλουν να πληρωθούν απευθύνονται σε λονδρέζικα δικηγορικά γραφεία ήδη

β. ιδιώτες Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι (έχουν κάνει ομάδα και κινούνται)

γ. ασφαλιστικά ταμεία, 
 
Μπλοκάρουν το PSI

Aποτέλεσμα:άτακτη‘ (hard) χρεοκοπία και ένρηξη ευρωζώνης (πρόβλημα στην ΕΚΤ, στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, πρόβλημα οι ελληνικές τράπεζες κλπ. κλπ., κατάρρευση του εμπορίου εντός ΕΕ,… όπου κατάρρευση εμπορικών συναλλαγών εντός ΕΕ σημαίνει κατάρρευση συναλλαγών με τις άλλες ΗΠΕΙΡΟΥΣ κοκ…

Τελειώνετε λοιπόν με μας Ευρωπαίοι, Αγγλοσάξωνες και Τοκογλυφική Διεθνής!

Ευγενικά και κομψά σας λέμε “θέστε το ‘χρέος’ μας ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ…” και αφήστε μας στην Πολύτιμη Γωνιά μας να διαχειριστούμε τα του Οίκου μας. 


Δεν έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε άλλη μία, αλλά υπερ-πολλαπλάσια Lehman.

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
naftemporiki με πληροφορίες απο allenaki

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top