Select Menu


Δεν βρήκαν καμία ευθύνη στα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ!!!

Άλλο ένα … θαυματουργό πόρισμα θα δει σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο, οι βουλευτές έκριναν ότι σχετικά με τις καταγγελίες για το φουσκωμένο έλλειμμα … δεν υπάρχει κανείς ένοχος!

Το τελικό κείμενο που θα παραδώσει σήμερα ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την ΕΛΣΤΑΤ Χρήστος Πρωτόπαπας στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Συγκεκριμένα, θα αποδίδονται ήπιες πολιτικές ευθύνες στον υπουργό Οικονομικών της ΝΔ Γιάννη Παπαθανασίου κυρίως για το γεγονός ότι «παρασύρθηκε» από τις «άστοχες εκτιμήσεις» του τότε προϊσταμένου της στατιστικής υπηρεσίες Μανώλη Κοντοπυράκη και θα «αναγνωρίζει» την συμβολή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην «ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας» των greek statistics.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top