Select Menu


Είναι απορίας άξιο ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει τις αποφάσεις των Συνόδων Κορυφής ο Ευ. Βενιζέλος.

Και αρχίζουμε από τα πρόσφατα: Χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, έσπευσε να δηλώσει: «Αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει έστω και ένα πολιτικό κόμμα στη Βουλή, έστω κι ένας υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης που δεν θέλει κι αυτός να βάλει την υπογραφή του στην απαλλαγή του έθνους μας από ένα σημαντικό μέρος του ιστορικού βάρους του δημοσίου χρέους».

Το τι συνέβη λίγες ώρες αργότερα, δεν χρειάζεται να σας το πούμε, το γνωρίζετε. Ούτε ένας δεν θέλησε να βάλει την υπογραφή του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος. Αλλά να που δεν είναι ένα…

Μετά τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου, ο Ευ. Βενιζέλος είχε δηλώσει με στόμφο ότι η απόφαση της Συνόδου Κορυφής έβαζε τον… πάτο στο βαρέλι του δημόσιου χρέους, υποστηρίζοντας ότι με το νέο «πακέτο» σταθεροποιείται το σύνολο του κόστους του ελληνικού χρέους στα επίπεδα του 5% και κάτω και ότι η χώρα έχει καλύψει τις ανάγκες της μέχρι και το 2020.

Και αφού είδατε τι έγινε, νομίζουμε είναι καιρός να αναλογιστούμε αν ο κ. Αντιπρόεδρος, μετά από κάθε σύνοδο κορυφής, διαβάζει… βουλωμένο γράμμα.

ΥΓ: Και μιας και χθες το απόγευμα είπε ότι το κούρεμα είναι 4 φορές καλύτερο από την απόφαση της 21ης Ιουλίου, μήπως πρέπει να σκεφτεί να πάρει πίσω τα χαράτσια που έβαλε από το καλοκαίρι και εντεύθεν;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top