Select Menu


Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει. Στα έσχατα σκαλοπάτια του διεθνούς εξευτελισμού. Δεν είναι Ελλάδα αυτό το πράγμα. Ευτελίστηκε η ιστορία χιλιετιών, διακωμωδείται η χώρα διεθνώς και εμείς οι σύγχρονοι απόγονοι όλων αυτών που λάμπρυναν αυτό το όνομα, αλλά και πόνεσαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν γι’ αυτά τα χώματα και αυτή την ιστορία, καθόμαστε και παρακαλάμε τους τροϊκανούς να έρθουν να μας ελέγξουν και να μας δώσουν τα πιστοποιητικά της υποταγής.

Αυτό το ψοφοδεές και κοιλιόδουλο καθεστώς της διαφθοράς, δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα. Δεν αισθάνεται την ανάγκη μιας Εθνικής ανάτασης. Έχει προτείνει το χέρι της ελεημοσύνης και μας εξευτελίζει όλους. Παραδίδει τα πάντα, Εθνική Κυριαρχία, δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ιστορία, υπερηφάνεια. Μας εξαθλιώνει όλους, αρκεί να παραμείνει γαντζωμένο στην εξουσία.

Αυτό το ψοφοδεές, κοιλιόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς, της σαπίλας, δεν έχει την παλικαριά και την πολιτική τόλμη να κάνει άμεσα τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, για να μην στεναχωρήσει την εκλογική του πελατεία.

Προτιμάει να αρπάξει τις ατομικές περιουσίες και να εξαθλιώσει ολόκληρο το λαό, αλλά δεν θέλει να ακούει τη λέξη πολιτικό κόστος.  

Αν δεν ξεσηκωθούμε, είμαστε καταδικασμένοι σε μόνιμη υποταγή και εξαθλίωση. 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top