Select Menu


Οι νεοφιλελεύθερες κατοχικές δυνάμεις του παλαιοκομματισμού, έντρομες μπροστά στον καυτό Σεπτέμβρη που έρχεται, παραμερίζουν τις διαφορές τους και μιλούν πλέον ανοικτά για «εθνική συνεννόηση – συγκυβέρνηση» για να «σώσουν» τον τόπο, ως «τόπο» εννοούν τα άθλια κορμιά τους, από τη νέα Ελληνική Επανάσταση που χαράζει στο συννεφιασμένο ουρανό της πατρίδας μας.

Σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου, στις εφημερίδες «πρωταγωνιστούν» συνεντεύξεις «κορυφαίων» που τοποθετούνται γύρω από την ανίερη συμμαχία Νέας Δημοκρατίας και κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, ξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές και κόπτονται να σώσουν την Ελλάδα, οι ίδιοι που την κατέστρεψαν!

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας, οι ίδιοι αποδεδειγμένα άχρηστοι, παριστάνουν τους σωτήρες.

Μόνο που όλο αυτό που οραματίζονται, την τελική και ολοκληρωτική συμμαχία του παλαιοκομματισμού εναντίον του λαού και του έθνους, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Αφού η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έγραψε τη λαϊκή εντολή που είχε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της και εφάρμοσε εντελώς αντίθετη πολιτική από εκείνη που υποσχέθηκε, τώρα τείνει το χέρι στη σάπια Νέα Δημοκρατία που ανέτρεψε για να ολοκληρώσουν από κοινού το καταστροφικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας στους ξένους τοκογλύφους και την υποδούλωση του έθνους αμαχητί. Από κοντά και τα δεκανίκια ΛΑΟΣ – Ντόρας, δηλαδή το άθροισμα των 250 εδρών που υπερψήφισε το νομοσχέδιο της Άννας Διαμαντοπούλου.

Για όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ! Όλα αυτά που συνέβησαν και θα συμβούν συνιστούν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κόντρα στη θέληση των πολιτών και στα αιτήματα της κοινωνίας για πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη. Και όλα αυτά που συνέβησαν και θα συμβούν θέλουν να τα περάσουν δίχως να ερωτηθούν οι πολίτες με κάλπες.

Μιλούν οι αλαζονικοί τύραννοι για εθνική συναίνεση χωρίς να ερωτηθεί το έθνος, πράγμα που σημαίνει ότι, ως άλλοι βασιλείς Ήλιοι, έχουν φτάσει στο σημείο να ταυτίζονται αυτοί και τα τσιράκια τους με το έθνος! Οι λογικές αυτές σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: ΚΑΤΑΛΥΣΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα.

Συμφωνούμε λοιπόν απόλυτα με τον συνταγματολόγο Κασιμάτη που έχει πει: «…το ακροτελεύταιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί».
Υπενθυμίζουμε ότι το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του 114 του προηγούμενου Συντάγματος του 1952, λέει στις παραγρ. 2,3 και 4, τα εξής:
«2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»

Τελούμε εν αναμονή των πολύ σοβαρών εξελίξεων. Σύντομα όλοι μας, ως πολίτες της Ελλάδας, θα πρέπει να επιλέξουμε αν θα πειθαρχήσουμε στους νόμους της πατρίδας ή θα υποταχθούμε στα ξενόδουλα ζόμπι που παριστάνουν τους βουλευτές και τους πολιτικούς. «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Να θυμάται ο κύριος Υπουργός Δημοσίας Τάξεως ότι την επόμενη φορά που θα στείλει τους ταγματασφαλίτες να μας τσακίσουν στους δρόμους του Αγώνα, με κανόνια νερού και πλαστικές σφαίρες -όπως φημολογείται- ότι εκτός από το Δίκιο θα είναι και ο νόμος με το μέρος μας…

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top