Select Menu


E, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ε, όχι κύριε Κουρή! Δεν έχετε ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ μέσα σας!


Ε, όχι κύριε Κουρή, γελοίε «Μηντιο-Βαρόνε» του Λαικισμού! Το θράσος σας έχει υπερβεί κάθε όριο!


Ε, όχι κύριε Κουρή! Εσείς είστε Ο ΜΟΝΟΣ σ' αυτόν τον τόπο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ  ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!


Ε, όχι κύριε Κουρή! Το «ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL» σας και η βρώμικη προπαγάνδα του, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!


Οχι κύριε Κουρή, μή φοβάστε, μη βιάζεστε να βγάλτε συμπεράσματα μέσα στο ραδιούργο μυαλό σας! Δεν είμαι εγκάθετος του «μεγάλου» σας αντιπάλου κυρίου Αλαφούζου! Θα το θέλατε, αλλά δεν σας έκατσε! Ο ... «αξιότιμος» αυτός κύριος, ο κύριος Αλαφούζος, που βγήκε κάποτε στον αέρα και ...κατήγγειλε κομπάζοντας οτι ...δωρωδόκησε Ελληνα πρωθυπουργό, τον Κων/νο Μητσοτάκη, είναι ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΣ! Το ίδιο και ο -πάλαι ποτέ-Επίτιμος! Η βρωμιά που αναδύεται μέσα στους κόλπους και των τριών σας είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απ' αυτήν που   αναδύεται μέσα απο την Ελληνική Βουλή. Είστε πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ για να μπείτε ανάμεσά μας, «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» της ρεμούλας και του ψεύδους.


Καλά, δε λυπάστε να βάζετε τα ανδρείκελά σας του ... «δελτίου ειδήσεών» σας να αυτοεξευτελίζονται, κραδαίνοντας τα ταμπελάκια ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που έχουν απο κάτω και το λογότυπό σας «Contra Channel», έτσι, για να μη ξεχνιώμαστε δηλαδή; Για τόσο χαμηλού επιπέδου πλέον μας περνάτε; Δεν το μάθατε, δεν το ακούσατε οτι πλέον Ο ΕΛΛΗΝΑΣ έπαψε να είναι πρόβατο; Οτι συνέβη αυτό που όλοι σας φοβόσασταν, που όλοι σας τρέματε, οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ; Τι νομίζετε, οτι ζούμε ακόμη στο 1980 που κυριαρχούσε το Μεγάλο Αφεντικό σας; Οτι εξακολουθεί να ζεί και να βασιλεύει ο λαικισμός που επιβάλλατε εσείς και τα αφεντικά σας των σοσια-ληστών κάποτε; Οτι εξακολουθεί να ζεί και να βασιλεύει το φάντασμα του Μένιου Κουτσόγιωργα, που πούλησε έναν νόμο του κράτους αντί δύο εκατομμυρίων δολλαρίων;


Ε, λοιπόν γελιέστε! Κι εσείς και όλο το σκυλολόι που σέρνετε πίσω σας, μέσα στο βόθρο σας που λέγεται ΑΥΡΙΑΝΗ και ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL. Τι κι αν δεν ...στηρίζετε πλέον την...αθάνατη «Δημοκρατική παράταξη» των προδοτών και απατεώνων του ΠΑΣΟΚ σας, επειδή κάποτε αυτοί σας πούλησαν, ήτοι σας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα με το οποίο σείς πουλήσατε κάποτε σε τιμή ευκαιρίας εναν ολόκληρο Λαό! Σας άξιζε κι ακόμη παραπέρα αυτή σας η πληρωμή. Σας το χρώσταγε η Ιστορία της Ελλάδας! Γιατί κάποτε όλα εδω πληρώνονται, και το καλό και τ' άδικο. Και σήμερα, που ζητάτε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να βρείτε στήριγμα, να βρείτε ΠΑΛΙ ένα δαμάλι να το αρμέγετε ταίζοντας με το ίδιο χόρτο τον βασανισμένο αυτόν λαό που ΠΟΤΕ ΣΑΣ δε σεβαστήκατε, έχετε το θράσος (που ποτέ δε σας έλειψε αλήθεια), να βγάζετε τα καραγκιοζάκια σας του «δελτίου ειδήσεων» να κραδαίνουν τα ταμπελάκια ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL!


Σά δε ντρέπεστε!


Μιλάτε εσείς λοιπόν για αγώνες, εσείς που ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΗΤΕ ΙΕΡΟ ΜΗΤΕ ΟΣΙΟ σ' αυτόν τον τόπο!


Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μέσα απο τα βρώμικα εντυπά σας, που απ όπου τα πιάσει κανείς λερώνεται!


Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ 1988 ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, αν και Αντιπρόεδρος της πιο ελεεινής κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος, συκοφαντώντας δικαστικούς του αναστήματος του Δημήτρη Δωρή και παρακινώντας τον λαουτζίκο να βγεί στους δρόμους! ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!


Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, ΕΣΕΙΣ, που δεν διστάσατε κάποτε να ξυλοκοπήσετε τους ΚΥΠατζήδες που σας ...φύλαγαν τις κεραίες και τα μηχανήματα του πιο βρώμικου και ελεεινού τηλεοπτικού καναλιού που γνωρισε ποτέ ο τόπος, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, προκειμένου να σας πιστέψει ο λαουτζίκος και να βγεί να στηρίξει τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που συρόταν δέσμιος στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!


Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, που ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ και να εξευτελίσετε μέσα απο τη βρώμικη φυλλάδα σας τον μεγαλύτερο Ελληνα διανοητή του 20ου Αιώνα Κορνηλιο Καστοριάδη, επειδή ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού απο τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που γνωρισε ποτέ ο τόπος, τη συμμορία του ΠΑΣΟΚ!

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ;


Με το επίσης αμαρτωλό ALTER που σας ανήκει, δεν διστάσατε με το θράσος που σας διακρίνει, να επιχειρήσετε να εξαπατήσετε τη δικαιοσύνη ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, απαιτώντας με τρομοκρατία και εκβιασμούς εις βάρος των εργαζομένων σας, να μπεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 22, αλλά δε σας πέρασε! Ναι, δεν θα πάτε φυλακή, δυστυχώς, έχετε δέσει πολύ καλά το γαιδαρό σας! Το ξέρουμε! Θα πληρώσετε όμως το πάρτυ αυτό που είχατε στήσει με το κανάλι αυτό που καταχράστηκε δισεκατομμύρια και θα το πληρώσετε ακριβά! Κάποτε πρέπει να πληρώσετε κι εσείς, όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!


Καταντήσατε ένας σύγχρονος «Φέιγκιν», που πίσω απο το μισοκακόμοιρο ύφος του ζητιάνου κρύβονται τα πονηρά μάτια μιας αλεπούς, που μυρίστηκε νέα θύματα στο όνομα του άκρατου λαικισμού! Φτάσατε στο σημείο να ...ζητιανέυετε με ΑΠΑΙΤΗΣΗ, την ακροαματικότητα των διαφημίσεών σας, προτρέποντας το κοινό που σας βλέπει να ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ που προβάλλει το... «λαοπρόβλητο» βοθροκάναλό σας, για να στηρίζουν τη δήθεν ανεξάρτητη φωνή σας και να κερδίζετε εσείς τα εκατομμύρια που σας λείπουν χτυπώντας όλους τους άλλους.... Απο πού Θεέ μου να σας πιάσει κανείς και να μη λερωθεί...


Αλλοίμονο στους Ελληνες που εξακολουθούν να σας παρακολουθούν, μεγιστάνα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ, «αξιότιμε» κύριε Κουρή, «Βαρώνε» των MEDIA ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ... 

Αλλοίμονο σε όποιος βάζουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να φυλάνε τα...πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας...


Μπορείτε να μας κάνετε μια πολύ μεγάλη χάρη κύριε Κουρή;


Ξεκουμπιστείτε απ' το δημόσιο βίο μας,  τσακιστίτε απο μπροστά μας, φευγάτε επιτέλους μέσα απ τα πόδια μας! 

Εμείς ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, όχι για την Ελλάδα που μας κληροδοτήσατε σε μας και τα παιδιά μας, εσείς και τα πρώην και νύν αφεντικά σας! Αφήστε μας ήσυχους να παλέψουμε το πόνο και τη προδοσία που μας έφεραν οι δωσίλογοι που μας φορτώσατε χρόνια ολόκληρα και μας κατάντησαν ζητιάνους! Οσο αυτός ο τόπος γεννάει παλλικάρια σαν τους 300σιους και τους συντρόφους τους που παλεύουν κάθε μέρα και νύχτα στη πλατεία με τα δακρυγόνα και τα χημικά, όσο αυτός ο τόπος γεννάει ακόμη Ελληνες σαν τον Κωνσταντίνο που έχει το μπλόγκ και πολεμάει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ φυλώντας «Θερμοπύλες» εκεί πάνω στη μαρτυρική Θράκη, όσο αυτός ο τόπος γεννάει παιδιά σαν τον Λόγιο Ερμή του ομώνυμου μπλόγκ, εσείς οι βρώμικοι προδότες του Εθνους έχετε χαμένο το παιχνίδι. Αυτοί έχουν πάρει πλέον τα ηνία της ελεύθερης πληροφόρησης, αυτοί και οι σύντροφοί τους μπλόγκερς είναι μπροστάρηδες στην αδέσμευτη ενημέρωση. Οσο λοιπόν κι αν ζητιανεύετε την πλαστή «ακροαματικότητα», όσο κιαν μεθοδεύετε «αγώνες» με ταμπελάκια, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ!


ΕΙΣΤΕ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΗΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΗΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ


Είστε ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! 

Γιατί δυστυχώς, η ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν μπορεί...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top