Select Menu


Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα; Από που και ως πού ψηφίστηκε; Το ίδιο παράνομο με το Μνημόνιο είναι. Το Σύνταγμα απαιτεί 180 βουλευτές. Το έχει πει άλλωστε και ο κύριος Βενιζέλος (πριν να γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης). Κανονικά και σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, έπρεπε να θεωρηθεί ότι καταψηφίστηκε ως εκτρωματικό. Στα πλαίσια της "δημοκρατίας" που υπάρχει μόνο στην Ελλάδα θεωρείται υπερψηφισμένος ένας νόμος που παραβιάζει το Σύνταγμα και ως εκ τούτου θεωρείται άκυρος...

Παρ' όλα αυτά, με δηλώσεις ημίτρελου, ο Γιώργος Παπανδρέου στον λόγο που εκφώνησε πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου έδειξε τις προθέσεις του να αλλάξει την Ευρώπη!!! Και αμέσως μετά αποφάσισε να ενεργοποιήσει το (ούτως ή άλλως σχεδιασμένο από πριν και για κάθε αποτέλεσμα) σχέδιο βίας κατά των Ελλήνων πολιτών.

Είναι σαφές πως ζούμε τα πρώτα βήματα μίας χούντας. Απομακρυσμένος από την λαϊκή βούληση, κλεισμένος στον κόσμο του αρέσκεται στις κολακείες του περιβάλλοντός του ότι βρίσκεται στο επίπεδο του Ομπάμα και του Πούτιν (σύμφωνα με άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου). Και προς επιβεβαίωση του εγκυρότατου δημοσιογράφου και αρθρογράφου, ο Γιώργος Παπανδρέου στον λόγο για το Μεσοπρόθεσμο που εκφώνησε στην Βουλή, είπε πως σκοπεύει να αλλάξει την Ευρώπη!!!

Επειδή, τα χαρακτηριστικά της χούντας βρίσκονται ήδη στην πλατεία Συντάγματος και στις κατοχικές – πραιτωριανές δυνάμεις που με μίσος χτυπούν τους Έλληνες πολίτες, μαζί με τα χαρακτηριστικά του προφανώς πεπλανημένου (αν όχι με σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και αγνώστου διανοητικής κατάστασης) πρωθυπουργού, δημιουργούν ένα σκηνικό φρίκης για το αύριο της Ελλάδας.

Βαδίζοντας, λοιπόν, με έναν «καπετάνιο» που δεν βρίσκεται στο καλύτερο ψυχολογικό επίπεδο, το αύριο αυτής της χώρας μοιάζει να διαγράφεται περισσότερο από σκοτεινό. Εάν η επιστήμη δεν μπορεί να επέμβει, ίσως πρέπει να παρέμβει ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος (όσος απέμεινε και έχει τις ψυχικές δυνάμεις να αποτινάξει το σάπιο παρελθόν από επάνω του) ή ο λαός…

Πολλές λύσεις δεν υπάρχουν. Και όλες συγκλίνουν στο ίδιο αποτέλεσμα: Αυτός ο πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος για την χώρα και πρέπει να παυθεί άμεσα…!

Αναγνώστης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top