Select Menu


Αυτό που έχω να προτείνω σαν αγανακτισμένος κι εγώ, είναι να μαζέψουμε υπογραφές σε μια λίστα όπου ο καθένας που υπογράφει είναι μηνυτής! Καλά διαβάσατε!! Μπορούμε να βρούμε και το γιατρό που έκανε μήνυση στον πρωθυπουργό και στους υπουργούς για εσχάτη προδοσία με τέτοιο τρόπο ώστε να μη τους πιάνει το άσυλο, και χωρίς να περάσει ο φάκελος από τη βουλή (δηλαδή χωρίς τον κίνδυνο να πνιγεί η μήνυση από του βουλευτές!

Παραθέτω αυτό: http://zoidosia.blogspot.com/

Σκεφτείτε να κατατεθούν μηνύσεις από τους αγανακτισμένους όλων των πόλεων! Δηλαδή μία μήνυση στην Αθήνα με 70.000 μηνυτές, στη Θεσσαλονίκη με 20.000, Ηράκλειο με 2000 κοκ... τότε το ποτάμι δε θα έχει όντος γυρισμό...

Σημειωτέον ότι η μήνυση του γιατρού, όχι μόνο δεν αρχειοθετήθηκε, αλλά προωθήθηκε από την εισαγγελία Χαλκίδας και έχει οριστεί προανάκριση!


Μιχάλης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top