Select Menu




Το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο συνομιλίες με δύο Έλληνες υπουργούς, τους οποίους όμως δεν αποκαλύπτει, μετέδωσε ότι "Η Ελλάδα έχει προχωρήσει σε επαναγορές ομολόγων και εντόκων γραμματίων συνολικού ύψους 2,3 δις ευρώ από τις αρχές του έτους"!

''Από τις αρχές του έτους έχουν πραγματοποιηθεί επαναγορές τίτλων συνολικής αξίας περίπου 2,3 δις ευρώ'' φέρεται να δήλωσε ανώνυμα στο Reuters κυβερνητικός αξιωματούχος.

Το θέμα είναι τεράστιο γιατί αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται στην ουσία για την έναρξη της αναδιάρθρωσης ή του ανασχηματισμού του ελληνικού χρέους που δημοσίως διαψεύδεται.

Το Reuters φιλοξενεί δηλώσεις και δεύτερου στελέχους της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον οποίο οι επαναγορές ομολόγων έγιναν στο πλαίσιο της διαχείρισης ρευστότητας του υπουργείου Οικονομικών και πως οι αντίστοιχες επαναγορές τίτλων το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου χρόνου ήταν μικρότερες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top