Select Menu



Μάλιστα! Ο κύριος Καρατζαφέρης λοιπόν.... Με DVD, με ΜΑΦΙΕΣ, με Αλαφούζους, με, με, με,...

Το ερώτημα δεν έχει να κάνει βασικά με το άν ο Γιωργάκης πήρε ή ΔΕΝ πήρε DVD με ...πολύτιμο υλικό, δεν έχει να κάνει κάν με το άν ή όχι έχει σχέσεις και μάλιστα στενές με τον Αλαφούζο, έναν απο τους κυριότερους πρωταγωνιστές του σκανδάλου Κωσκωτά (1988-1992).

Το ερώτημα που ΕΧΕΙ να κάνει είναι: ΞΕΡΟΥΜΕ η ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;

Κατα τη δική μου ταπεινή άποψη; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ απο ένα ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Γιώργου Κουρή της Αυριανής. Ενας μεγαλοαπατεώνας του Τύπου, ένας απο τους χειρότερους ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ που έχει γνωρίσει ο τόπος, ένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Θα κάνω ένα σχετικό αφιέρωμα εδώ στο blog για δαύτον και το τί πραγματικά πρεσβεύει απο την χρόνια ανάμειξή του στην πολιτική ζωή της χώρας.

Το φαινόμενο "Γιώργος Καρατζαφέρης" δεν "γεννήθηκε" έτσι απλά ως κοινωνικό φαινόμενο στην πολιτική ιστορία του τόπου. Είναι ασφαλώς ΠΡΟΙΟΝ της βρώμικης και ελεεινής ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ κουλτούρας που εισήγαγε ο Ανδρέας Παπανδρέου και η ΑΥΡΙΑΝΗ την περίοδο 1981-1989.

Ο Καρατζαφέρης, μαζί με το άλλο "υπο-προιόν" που φέρει το όνομα Δημήτρης Ρίζος, ήταν κάποτε τα επικοινωνιακά όπλα της Νέας Δημοκρατίας του Κ.Μητσοτάκη εκείνη την ντροπιαστική για τη πατρίδα μας περίοδο. Ηταν οι λεγόμενοι "Δεξιοί Αυριανιστές". Ο ένας (Δημήτρης Ρίζος), παίρνει στα χέρια του τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, μια εφημερίδα που υπάρχει και σήμερα και που είχε ιδρύσει ο εφοπλιστής Αρης Βουδούρης το 1983 και τη μετατρέπει, κατ' επιταγήν του - τότε - νεοεκλεγμένου προέδρου της ΝΔ Κων/νου Μητσοτάκη, σε βαρέο όπλο κατά της Αυριανής. Το ύφος της εφημερίδας, ίδιο και απαράλλαχτο με το ύφος της Αυριανής. Το ήθος, επίσης. Μόνο τα συμφέροντα άλλαζαν. ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου η πρώτη, ΝΔ και Μητσοτάκη ο δεύτερος. "Ψευτοαποκαλύψεις" η μία για δεξιούς, "λάσπη" ο άλλος κατά Πασόκων.

Ο Καρατζαφέρης όμως ΔΕΝ ακολουθεί τη "νόμιμη" οδό, δηλαδή την έκδοση εφημερίδας με άδεια κλπ. Κάνει κάτι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ απο όλα αυτά. Με όπλο του μια κάμερα και πέντε-έξη βοηθούς, δημιουργεί μια ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ εφημερίδα, που το διαφημίζει σαν το "ελεύθερο ΤΡΙΤΟ κανάλι" (θυμίζουμε οτι τότε υπήρχε ΜΟΝΟ η κρατική τηλεόραση η οποία ήταν φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ) και το ονομάζει CITY-PRESS. Εκδίδεται κάθε μήνα με τη μορφή ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑΣ και δημιουργεί συνδρομητές, οι οποίοι παραλαμβάνουν την κάθε κασσέτα με το ταχυδρομείο! Φοβερό σε σύλληψη "κόλπο", που του αποδίδει πολλά και καλά λεφτά, τότε.

Μεταξύ των "επιτυχιών" του, είναι και οι περίφημες ΓΥΜΝΕΣ φωτογραφίες και βίντεο της Δήμητρας Λιάνη, καθώς και συνομιλίες της ίδιας με τη φίλη της τότε, Ρούλα Βλαχοπούλου (δεν τη ξέρετε; μα πρόκειται ασφαλώς για κείνη την ...υπέροχη κυρία των πρωινάδικων, που είχε παντρεύτεί έναν Αλβανό απατεώνα, 25 χρόνια νεώτερό της και που της είχε φάει την περιουσία όλη και την άφησε "μπουκάλα" κι αυτή έβγαινε κάθε τρείς και λίγο στα πρωινάδικα και φώναζε σπαραχτικά και έκλαιγε να...γυρίσει ο καλός της, μη χειρότερα Θεέ μου...) συνομιλίες που έφεραν τη Λιάνη να βρίζει "Μα..κα" τον Ανδρέα επειδή αυτός τη...ζήλευε! Και άλλα πολλά, που αναφέρονται και στο πρωτο βιβλίο που εκδίδει και που έχει τίτλο Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΑΓΗ (1988) έχοντας ως εξώφυλλο τη Δήμητρα, γυμνόστηθη πάνω σ' ένα κρεββάτι, χαιδεύοντας το...ανδρικό μόριο κάποιου νεαρού άντρα πάνω απο το εσώρουχό του, ο οποίος στέκεται όρθιος μπροστά της.Ναί, ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ!!!

Ντρέπεστε και θυμώνετε γι αυτόν τον ΑΘΛΙΟ ΞΕΠΕΣΜΟ της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου τότε ε; Το ξέρω! Εγώ "έκλαιγα" απο μέσα μου τότε και έσφιγγα τις γροθιές μου απ τη λύσσα μου γι αυτόν τον απαίσχυντο ξεπεσμό...

Ο Καρατζαφέρης μετά τις επιτυχίες του αυτές, που του αποφέρουν τεράστια κέρδη, ιδρύει το ΤΕLE-CITΥ στο Φάληρο (πίσω απ τη Θησέως),...τηλεοπτικό κανάλι αντίστοιχο με το περιβόητο "κανάλι 29" του Κουρή και εφαρμόζει κατά γράμμα τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ στην ...δεξιά του απόκλιση.

Χοντροειδέστατος λαικισμός, τυχοδιωκτισμός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, πολιτικοί εκβιασμοί και πάει λέγοντας. Γίνεται έτσι δημοφιλέστατος τηλεοπτικός αστέρας, με καθημερινή τρίωρη εκπομπή που έιχε μεγάλη επιτυχία (λόγω του λαικισμού της ασφαλώς) και...όπως οι αντίπαλοί του Κουρήδες, αποφασίζει κάποια στιγμή να ...μετουσιώσει το λαικό έρεισμα που είχε αποκτήσει σε πολιτική δυναμική που θα τον οδηγήσει - πού αλλού; - στο κοινοβούλιο!

Ο Μάκης Κουρής, αδελφός του Γιώργου, είχε απο νωρίς άλλωστε δείξει το δρόμο του πόσο εύκολα και απλά μπορούσε κάποιος να μπεί εκεί μέσα, αρκεί να είχε κάποια φανατισμένη τυφλή στρατιά οπαδών....Νέα Δημοκρατία τότε στην εξουσία (1990-1993) κι ο Καρατζαφέρης μαζί με τον Ρίζο στηρίζουν μέχρις εσχάτων τον Μητσοτάκη και τη κυβέρνησή του με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και το TELE-CITY αντίστοιχα, φανατίζοντας απίστευτα τον κόσμο και συμμετέχοντας έντεχνα στον διχασμό και στην πόλωση πάνω στο ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα που δημιουργούσε η Δίκη του Σκανδάλου Κοσκωτά με κατηγορούμενος τον - ωσεί απόντα - Ανδρέα Παπανδρέου, τον Δημήτρη Τσοβόλα, Μένιο Κουτσόγιωργα και Γιώργο Πέτσο.

Κάποια στιγμή, τον Σεπτέμβρη του 1993, ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ιδρύει πολιτικό κόμμα μετά την αποπομπή του απο την κυβέρνηση και απο τον ίδιο τον Μητσοτάκη με την ονομασία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και με τους κυβερνητικούς βουλευτές που πέρνει με το μέρος του, ρίχνει τη κυβέρνηση και προκαλεί εκλογές. ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που περίμενε ο Καρατζαφέρης για την είσοδό του στη Βουλή. Πανικόβλητος ο Μητσοτάκης, του τάζει λαγούς με πετραχείλια, μέχρι και το Υπουργείο Τουρισμού του υπόσχεται, αρκεί να του...κάνει την τιμή ο Καρατζαφέρης και να μπεί στον αγώνα σωτηρίας του κόμματος. Αμ έπος αμ έργον.

Ο Καρατζαφέρης κατεβαίνει στην πολιτική ζωή ως υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ και με εκείνο το ...αλήστου μνήμης σύνθημα "ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" που παίζεται ...νυχθημερόν απο το κανάλι του (αυτό θα πεί τζάμπα διαφήμιση, αμ τί νομίζατε), του αποφέρει χιλιάδες ψήφους στη Β' Αθηνών και - παρ' ότι η ΝΔ χάνει παταγωδώς τις εκλογές, αυτός αναγεται ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του κόμματος!

Συνεχίζοντας τη λαικίστικη γλώσσα μέσα απο το κανάλι του (τώρα πώς είναι δυνατόν, ένας δημόσιος λειτουργός που είναι τιμημένος απο τον Λαό με το ανώτατο αξίωμα, αυτό του Βουλευτού, να έχει ταυτόχρονα ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί, δυστυχέστατα), μαζεύει γύρω του την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πτέρυγα της παράταξης (Χουντοβασιλικοί, Ακροδεξιοί ρατσιστές, παλιοί Χίττες και άλλα τέτοια φρούτα του πολιτικού υποκόσμου) και η δύναμή του αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Ο Κωστάκης ο Καραμανλής, νεότευκτος τότε προεδράκος της ΝΔ, με το λίγο μυαλό που διέθετε, αντιλαμβάνεται οτι τούτος δώ δεν είναι καλό πράμα. Ιδίως μετά τους πολιτικούς εκβιασμούς του Καρατζαφέρη για μεγαλύτερη θέση στο κόμμα και, άρα, και υποψήφιου "Δελφίνου" με υπουργικό χαρτοφυλάκιο αργότερα όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, αποφασίζει να τον τελειώσει, έχοντας σ' αυτό, σύμβουλο και παραστάτη, τό ...άλλο φρούτο που λέγεται Αρης Σπηλιωτόπουλος, το ...αντίστοιχο δηλ. του Κώστα Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ. Και μιαν ωραίαν πρωίαν, που λέει κι ο ποιητής, ο Καρατζαφέρης πέρνει πόδι απ τη παράταξη, που τόσο πολύ στήριξε και ...αγωνίστηκε.

Ομως, αυτό του το πάθημα ήταν και η αρχή για μια...νέα καριέρα.
Ιδρύει το δικό του κόμμα, το περίφημο ΛΑ.Ο.Σ (αχ ρε άθλιοι ρεμπεσκέδες, μέχρι επιστήμονες προσλαμβάνετε και δίνετε τα πιο πιασάρικα ονόματα σ' αυτούς τους "βόθρους" που ιδρύετε και που έτετε το θράσος να τα αποκαλείτε και...κόμματα!) και μαζί του συσπειρώνονται όλοι αυτοί που έιχαμε πεί πιο πάνω. Τα κάνει πλακάκια - μέχρις παρεξηγήσεως - με την Εκκλησία και τόν - τότε - Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, καπελώνει κι ένα μεγάλο μέρος του θρησκευόμενου λαού και συμμετέχει τότε ενεργά στο κίνημα εναντίον των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του ΕΚΑΜ και - ιδίως - στη μή αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες. "Μαχητής" μέχρι εκεί που δεν παίρνει εναντίον της Νεας Εποχής που τότε επιχειρούσε να μπεί δυναμικά στο χώρο της ελληνικής κοινωνίας, μετατρέπεται σταδιακά ως ο νέος Ηγέτης που αντιστέκεται στη λαίλαπα του Νεοεποχιτισμούμ με τα "πατριωτικά" του συνθήματα και τους πύρινους λόγους του.

Και φυσικά, αυτή του η πολιτική επιλογή τον φέρνει τέταρτο σε δυναμικότητα κόμμα και μάλιστα με "αέρα" κόμματος εξουσίας που συμμετέχει και επιρεάζει τα κοινά με καθοριστικό τρόπο!

Φυσικά, ουδείς σώφρων Ελληνας δεν πιστεύει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ απ τους λόγους και τις...ενέργειές του, Και - εύχομαι, Θεέ της Ελλάδος και δικέ μου Θεέ - να μην ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΟΤΕ!

Και νά σου τον σήμερα, που παρουσιάζεται ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΠΛΕΟΝ της Νεοεποχίτικης λαίλαπας, με την ανοιχτή του υποστήριξη στο Μνημόνιο και την στήριξή του στον Γιωργάκη Παπανδρέου, να τα...κάνει πλακάκια με τον ...Αλαφούζο (εδώ γελάμε πραγματικά), που ώς τα χτές τον έβριζε και τον κατάγγελνε ως προδότη και σφετεριστή των χρημάτων του Ελληνικού Λαού...

Για ποιά DVD και κουραφέξαλα και Μαφίες μιλάμε... Ο άνθρωπος αυτός είναι όχι μόνο ΒΡΩΜΙΚΟΣ και ΕΛΕΕΙΝΟΣ, αλλά δέκα φορές ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο τον Ανδρέα Παπανδρέου. Γιατί τούτος εδώ, έχει μαζί του πλέον μεγάλο μέρος του καταταλαιπωρημένου αυτού λαού και με την απίστευτη αναμπουμπούλα που περνάμε, δεν τόχει σε τίποτε να κάνει μπράφ και να καρπωθεί τη ...πρωθυπουργία!!!

Ε, τότε δε μένει παρα να ....φουντάρουμε όλοι μας ομαδικώς στο Σαρωνικό, ανάξιοι πλέον να ζούμε και να λεγόμαστε Ελληνες απόγονοι των σπουδαίων της Ιστορίας μας....

Σχόλιο

ANΑΝΕΩΣΗ
Δείτε παρακάτω την αποκαλυπτική χθεσινή συνέντευξη του Γ. Καρατζαφέρη σε blogger.

Επιγραμματικά μεταξύ άλλων...

"Ο Σαμαράς φοβάται τον Φαήλο Κρανιδιώτη.Εκείνος έχει κακιά γλώσσα και ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,με θέση μεγαλύτερη των Αβραμόπουλου και Δήμα.Πάει να κάνει το ίδιο που έκανε με τον Οτσαλάν".

"Χάρη σε όσα είπα για τον Αλαφούζο πριν από ένα μήνα,βγήκε στο κανάλι του και δικαιολογήθηκε για το 1821".

"Η Νίκη Τζαβέλλα είναι πάλλευκη".

"Θα πήγαινα να μιλήσω σε μασονική στοά,όπως ο Γούδης".

"ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

"Ψήφισα το Μνημόνιο για να μην κερδίσουν οι κερδοσκόποι που είχαν στοιχηματίσει σε βάρος της Ελλάδας".

"Δεν είχα την πολυτέλεια να το διαβάσω αναλυτικά,γιατί χανόταν η Ελλάδα".

"Για το Βατοπαίδι γηράσκω αεί διδασκόμενος".

"Τα blogs να είναι επώνυμα,αλλιώς πρόκειται για κουκουλοφόρους".

"ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".

"Δεν θα συγκυβερνήσω με κάποιον,αλλά θα κυβερνήσω μόνος μου".

http://www.youtube.com/watch?v=5cJIApTIpDc

Απο το eglimatikotita.gr



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top