Select Menu

Είναι Σάββατο βράδυ, κάθομαι στον αναπαυτικότατο και αγαπημένο μου καναπέ ,που τους τελευταίους μήνες  έχει τη χαρά να με φιλοξενεί παραπάνω ώρες απ’ αυτές  που σου προτείνει η εγγύηση και ο κατασκευαστής , και παρακολουθώ τηλεόραση.


Είναι περίπου 8:30 , έχουν αρχίσει οι ειδήσεις. Παρακολουθώ με ευλάβεια τα πολύ αισιόδοξα πολιτικά και οικονομικά ρεπορτάζ που αναφέρονται  στην ελληνική μας πραγματικότητα.
Το κλίμα που επικρατεί θα έλεγα ότι είναι θετικότατο!



Χρωστάμε κυρίες και κύριοι!


Χρωστάμε!  Ξεπουλάμε, υποθηκεύουμε, κοστολογούμε, παζαρεύουμε, πτωχεύουμε, υποφέρουμε!
Οι συντάξεις των γονιών μας που τόσο πολύ πάλεψαν και ίδρωσαν για να μας μεγαλώσουν και να μας σπουδάσουν , απλά μειώνονται μέρα με τη μέρα! Τι πιο λογικό???


Τι την θέλουμε μωρέ την τρίτη ηλικία????  Άχρηστοι μας είναι πια όλοι αυτοί!
Δεν έχουν τίποτε άλλο  να μας δώσουν! Ότι είχαμε να πάρουμε…το πήραμε! Τη ζωή τους όλη!
Όσον αφορά  σε εμάς , τη νέα γενιά, εμάς με τις σπουδές και τις γνώσεις , την όρεξη για δουλεία και τα όνειρα για ¨μεγαλεία¨…απλά ατυχήσαμε!
Τι να κάνουμε τώρα? Ατυχήσαμε!


Άλλοι αποφάσισαν για μας , άλλοι καταχράστηκαν τα όνειρά μας , άλλοι εκμεταλλευτήκαν τα χρόνια ευημερίας ! Και όχι βέβαια για το κοινό καλό , και όχι για να μας στρώσουν δρόμους με ρόδα αλλά φρόντισαν και με το παραπάνω να καταντήσουμε σταδιακά υπόλογοι και πιόνια, των δικών τους τόσο «δίκαιων» και υστερόβουλων αποφάσεων.


Ευχαριστούμε! Είμαστε περήφανοι και πανευτυχείς για σας!


Αλλά συγγνώμη που θα σας απογοητεύσουμε…αλλά για όσο δεν ξεπουλάτε τον αέρα που αναπνέομε …απλά το φόβο μας να έχετε!


Όσο ακόμα μπορούμε εμείς να αντισταθούμε στη παράνοια της προσωπικής σας μεγαλομανίας , υπάρχουν ελπίδες …και πολλές μάλιστα…αρκεί μόνο να σηκωθούμε από τους καναπέδες…αρκεί να κινηθούμε προς το μέλλον μας ! μετά τη νύχτα έρχεται πάντα η μέρα! Απλά εμείς ακόμα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα…αλλά που θα πάει???


Θα έρθει και το πρωί!


Καλημέρα λοιπόν!


Καλή μας ημέρα!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top