Select Menu


Το όνομά μου είναι ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ετών 44, μένω στην Αυστραλία και ασκώ το επάγγελμα του εμπόρου. Σπούδασα Κοινωνιολογία και Ιστορία, με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και μιλάω Ελληνικά, Αγγλικα, Γερμανικά και Τουρκικά. Εγώ υπογράφω το άρθρο που πιθανόν διάβασες (http://logioshermes.blogspot.com/2011/02/kontra-channel.html) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. Αυτή είναι. Κι αν θέλεις να σου τη στείλω και φωτοτυπία.

Το άρθρο που διάβασες, δεν είναι βασισμένο ΜΟΝΟ στις πηγές που παρέθεσα. Είναι βασισμένο περισσότερο στα βιωματα μου, που έζησα ως φοιτητής τη δεκαετία του 80 και ως πολίτης τη δεκαετία του 90. Και, όπως φυσικά κάθε Ιστορικός που αναφέρεται σε γεγονότα που έλαβαν χώρα σε κάποιο τόπο στο παρελθόν, έτσι κι εγώ παραθέτω ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ που πρέπει να ανατρέξει κάποιος για να πιστοποιήσει του λόγου το αληθές! Εγώ λοιπόν ευθύνομαι γι αυτά που λέω κι όχι ο Λόγιος Ερμής που τα φιλοξενεί! Κι αυτα που λέω, φίλε και συνέλληνα ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλιά σας και τον αναγνωστικό σας χρόνο.
Ξέρω οτι σας αιφνιδίασα και σας...στενοχώρησα με το άρθρο μου αυτό. ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑ συμπατριώτες μου, να ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ και να σας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ! Το ξέρω οτι βρίσκεστε ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ γιατί τα χτυπήματα που δέχεστε απο παντού είναι ΥΠΟΥΛΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ. Κι εκεί που νόμιζατε οτι βρήκατε επιτέλους ενα Φώς στο Τούννελ της ενημέρωσης ή τελος πάντων, κάπου να ακουμπίσετε,, να παρηγορηθείτε και να ανανήψετε, βρίσκεται κάποιος Βούρος εξ Αυστραλίας που σας ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ και σας ανατρέπει ό,τι πίστεψατε εδώ και 5 μήνες! Μα σκεφτείτε όμως, αυτός ο ...τυχαίος τελος πάντων απ την Αλλοδαπήν, να προτιμούσε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και το "Τί με νοιάζει εμένα, δε παν να κόψουν το λαιμό τους εκεί πέρα, εγώ είμαι μια χαρά εδώ πέρα με τη ζωούλα μου, την επιχειρησή μου, το ωραίο μου το σπίτι, το σκάφος μου, το σκύλο μου, τις διακοπούλες μου στα εξωτικά νησιά που είναι μπόλικα εδώ γύρω, σιγά τώρα μη νοιαστώ εγώ αν ο Κουρής θα τους ξαναφέρει τον Αυριανισμό του! Χ...ηκα!" απο το να σας έλεγε την αλήθεια!

Οχι προς Θεού, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΑΣ ΜΑΖΙ! Και αλήθεια σου λέω οτι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που δεν μπορώ να ειμαι ΕΚΕΙ! Ομως δεν είμαι μόνος μου δυστυχώς, έχω οικογένεια, παιδιά που περιμένουν απο μένα και δεν έχω το δικαίωμα να τους εγκαταλείψω. Ομως είμαι ΕΚΕΙ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, δίνοντας τον δικό μου αγώνα μέσα απο τα blogs που άρχισα να γράφω. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΊΚΗ ΝΙΚΗ!

Θα συμφωνήσω λοιπον ΑΠΟΛΥΤΑ με όλους όσους είπατε για κλείσιμο της τηλεόρασης! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! Αυτή είναι πιό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ απο τους Παπανδρέηδες, Παπακωνσταντίνηδες και Πάγκαλους. Η τηελόραση, χωρίς να το θέλεις, ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ και σε ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ! Ο Κουρής έχει ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ τώρα να το παίξει και πάλι ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ και ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στον Αγώνα σας, γιατί θέλει και πάλι να πάρει τον τίτλο του ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ, του ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ και να επιστρέψει ΔΡΥΜΙΤΕΡΟΣ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ απο ποτέ!

Η Κρατική Τηλεόραση ΣΤΗΡΙΞΕ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ και θα ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ την εκάστοτε Κυβέρνηση! Είτε Χούντική είναι αυτή είτε "λαοπρόβλητη"!

Οσο για την άλλη, την Ιδιωτική Τηλεόραση, αυτή θα στηρίζει τους ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ (βλ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ) που είναι και τα αφεντικά της. Δηλαδή, τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που πάντα λιμαίνονταν το δημοσιο χρήμα, δηλαδή το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑ!

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ! Χρησιμοποιείστε τη τηλεόραση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ σε DVD και να περνάτε την ώρα σας ψυχαγωγώντας τον εαυτό σας! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ο στόχος του ΚΟΥΡΗ είναι να εδραιώσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τη θέση του στον ΤΥΠΟ, στη καρδιά σας και στο ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, θέλοντας να σας πεί οτι ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ σ' αυτή τη χώρα και το ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, απο τη στιγμή που δεν σεβάστηκε ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, που δεν δίστασε να λοιδωρήσει και να εξευτελίσει δημόσια και να ρίξει λάσπη σε Ελληνες Πολίτες, λάσπη για την οποία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΟΤΕ, διότι ήταν Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ  ενας τέτοιος άνθρωπος να έχει ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ  ακόμη και ΤΩΡΑ που δεν έχει - φανερά τουλάχιστον - κανέναν πατρώνα, τη στιγμή που ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ με τα εμετικά κειμενά του και το απίστευτα βρώμικο ύφος του! ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΠΛΑΤΗ! Αυτός, αργότερα, βασιζόμενος στη ΔΥΝΑΜΗ που ΘΑ έχει αποκτήσει πάλι απο ΕΣΑΣ, θα τα κάνει ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τον επόμενο "ΣΩΤΗΡΑ" που θα παρουσιαστεί στο προσκήνιο ή κάποιον που ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ και η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ και θα σας τον φορτώσει ως τον νέο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΗΓΕΤΗ! ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Που θα μας δώσει ενδεχομένως ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!

ΕΙΝΑΙ Ε-Π-Ι-ΚΙ-Ν-Δ-Υ-Ν-Ο-Σ! Είναι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε "Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ"!

Μην ακούτε εμένα στην τελική, ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι' αυτόν, Ψαξτε τουλάχιστον τις πηγές μου, γι αυτό τις ανέφερα. Βιβλία πολλά έχουν κυκλοφορήσει τη δεκαετία του 80 και του 90 για τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ και τον ίδιο τον Κουρή, βρείτε τα στην Εθνική Βιβλιοθήκη Αθηνών! Υπάρχουν όλα! Χρησιμοποιείστε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τα blogs για την ενημέρωσή σας! ΕΔΩ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Στα blogs, που οι εχθροί μας θέλουν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ, με πρώτο και σημαντικότερο θύμα τον αξέχαστο ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ που δολοφόνησαν ΑΝΑΝΔΡΑ το πρωί της Δευτέρας, 19 Ιουλίου 2010.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!

Μας σκοτώνους και μας δολοφονούν κάθε μέρα! Μας ξεπουλάνε και μας κοροιδεύουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Εμάς, το Γένος που γέννησε τον Περικλη, τον Σωκράτη, τον Αρχιμήδη, τον Αλέξανδρο, τον Αριστοτέλη!

Αν τους αφήσουμε να μας σκοτώνουν και να μας δολοφονουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!

"Σε γνωριζω απο τη κόψη του Σπαθιού την τρομερή!
Σε γνωρίζω απο την Οψι που με βιά μετράει τη γή!..."

ΧΑΙΡΕ, Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αναγνώστης


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top