Select Menu

Οι προσκυνημενοι στους εκαστοτε αρχηγους τους,οι διαχειριστες της αδιαφοριας,οι βολεμενοι ανικανοι,οι πολλα υποσχομενοι σωτηρες.
Αυτοι που δικαζουν τους εαυτους τους και αποφαση δεν βγαζουν,αυτοι που υποκλινονται στους δυνατους και... κλεινουν την πορτα στους αδυναμους,αυτοι που ενω το συνταγμα τους παρεχει ελευθερια λογου κρυβονται σαν τα ποντικια στις διαταγες των αφεντικων τους.

Πατριδα μου δεν ειναι οσοι ψηφιζουν την παραδοση της στους κεφαλαιοκρατες,οσοι καταργουν την ισονομια και την ισοπολιτεια,οσοι ενδιαφερονται για την προσωπικη τους προβολη,πλουτισμο και ασυλια.

Εγω αναζητω την πατριδα μου στους φιλοσοφους και στοχαστες της οχι στον στοχαστη της πενταρας,εγω ψαχνω την χωρα μου στα φτωχα δρομακια της πολης και οχι στην προσποιητη πολυτελεια της εξουσιας που κατακτησαν με ψεματα,εγω συνανταω καθημερινους ανθρωπους και δεν συναλλασομαι με μιζαδορους,απατεωνες και κλεφτες τους οποιους μετα κανω οτι δεν γνωριζω.

Πατριδα μου δεν ειναι τα ΜΜΕ,δεν ειναι οι καλοπληρωμενοι παπαγαλοι τους,δεν ειναι τα αφεντικα που ενω τοσα χρονια εκλεβαν το κρατος τωρα δεν εχουν να φανε και μειωνουν παρανομα τους μισθους των ηδη φτωχων εργαζομενων τους.

Δεν θελω τον ταχα πονο τους,δεν χρειαζομαι τις υποσχεσεις τους,με κουρασαν τα ψεματα τους,με εκνευριζει η επιμονη τους να παρουσιαζονται σαν σωτηρες ενω ειναι εγκληματιες κατα συρροη,αδιαφορω για τα μετρα που περνουν,αδιαφορω για τις προθεσεις τους,καταλαβαινω τους στοχους τους,γνωριζω τις επιθυμιες τους.

Οτι και να κανουν,οτι και να πουν,οτι και να σχεδιασουν,τους εχω καταλαβει πλεον,πολιτικοι της πενταρας,πολιτικοι της μιζας,πολιτικοι για την κονομα,πολιτικοι με περιουσιες που εμεις δεν θα ειχαμε ποτε την ευκαιρια να εχουμε ακομη και σε δεκα ζωες.

Αυτοι, δεν ειναι η πατριδα μου,ειναι ενα κρατος εν κρατει,αποκομενοι απο τον λαο,απομονωμενοι απο την πραγματικοτητα,ζουν στο φρουριο που ονομαζεται Βουλη,περικυκλωμενοι απο τις δυναμεις ασφαλειας,σιγουροι για την ασφαλεια τους.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top