Select Menu

Στις 5 Οκτωβρίου το γνωστό MEGA-USA έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στον Γιάννο Παπαντωνίου να απενοχοποιήσει την Goldman-Sachs με την οποία συνεργάστηκε το ΠΑΣΟΚ για να πλαστογραφήσει τα οικονομικά μεγέθη και να μπούμε στην ΟΝΕ.
 Ήταν προεκλογική περίοδος κι έπρεπε το MEGA να στρώσει το χαλί στις συνειδήσεις του κοσμάκη δημιουργώντας την εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ... "ευεργέτησε" τη χώρα με τα εγκλήματά του.

κλίκ για μεγένθυση
Για άλλη μία φορά με το παραμύθι της ΟΝΕ, οι "γκάνγκστερ" του τύπου δημιούργησαν ψεύτικες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες προκειμένου να "νομιμοποιηθεί" η απάτη στα λογιστικά της κυβέρνησης, η διακίνηση χρήματος, οι μίζες κλπ. Και περνώντας στo ΕΥΡΩ ... η αγοραστική δύναμη των Έλληνα υποτριπλασιάστηκε. Ήταν η χαριστική βολή μετά το μεγάλο κόλπο με το Χρηματιστήριο.
Η απάντηση από τη ΝΔ στην προπαγάνδα του Παπαντωνίου και του MEGA-USA ήρθε με καθυστέρηση 2 μηνών κι αμφιβάλλουμε εάν θα δοθεί αντίστοιχος τηλεοπτικός χρόνος προκειμένου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. "Άσφαιρες" απαντήσεις αλλά ΚΑΜΙΑ καταγγελία στη δικαιοσύνη , ούτε τότε , ούτε σήμερα.

Διαβάστε σχετικά για το τι έγινε με τα περίφημα swap από το ΒΗΜΑ . Και για μία τέτοια τεράστια υπόθεση που αφορούσε μεταφορά χρέους αντίστοιχου του 2% του ΑΕΠ στα επόμενα 15 χρόνια ... κανένας δημοσιοκάφρος τότε αλλά και σήμερα δεν τόλμησε να εμβαθύνει αναλύσει διεξοδικά.
Ακόμα και η παρακάτω αναφορά στα swap από το ΒΗΜΑ ... η οποία αναφέρει την υπόθεση, όχι ως γεγονός αλλά ως "πολιτική μομφή" της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ . Η αλήθεια ποτέ δεν θα φτάσει με σαφήνεια στ' αυτιά όσο πληρώνουν τις λαμογιές των πολιτικών.

Όσο λιγότερα ξέρουμε, όσο λιγότερα καταλαβαίνουμε... τόσο πιο εύκολα μας ληστεύουν οι συμμορίες Πολιτικών και Δημοσιογράφων.
Κλίκ για μεγένθυση

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top