Select Menu


Κύριε πρωθυπουργέ, Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και στεκόμαστε άφωνοι, μπροστά στο μεγαλείο σας για τις υπεράνθρωπες πράγματι προσπάθειες που καταβάλλετε προκειμένου να μας φέρετε στον ίσιο δρόμο και να σώσετε τη χώρα από την απληστία μας!

Εύγε!.. Σας είμαστε ευγνώμονες, εμείς και τα παιδιά μας.

Ποτέ μέχρι σήμερα, από τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους, κανένας πρωθυπουργός δεν πέτυχε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα!..

Δεχθείτε, σας παρακαλούμε ταπεινά, τα θερμά μας συγχαρητήρια, για τις μεγάλες θυσίες και τους κόπους που καθημερινά καταβάλλετε.

Η ιστορία της χώρας μας θα σας τοποθετήσει στο πάνθεον των ηρώων του έθνους!..

Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να σας δίνει χρόνια.

Μη ξεχάσετε, να ευχαριστήσετε επίσης τα άοκνα μέλη της κυβέρνησής σας για τα όσα κάνουν για εμάς και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρό σας, κ. Πάγκαλο, ο οποίος με τις σοφές παρεμβάσεις του, μας έδωσε να καταλάβουμε επιτέλους ποιος ροκάνισε τον πλούτο της χώρας...

Ενας άπληστος συνταξιούχος

Γιάννης Π. Κ.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top