Select Menu

Παρακολουθουνται τα ιστολογια;
Καθώς διάβαζα δίαφορα άρθρα ανάμεσα απο τα αγαπημένα μου ιστολόγια έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο Παρακολουθουνται τα ιστολογια...το οποίο σας το παραθέτω παρακάτω αυτούσιο...

''Παρατηρω οτι μεσα σε ολους που διαβαζουν αυτο το ιστολογιο υπαρχει και μια εταιρια. παρακολουθησης και συλλογης δημοσιοτητας.http://www.innews.gr

Θα ηθελα να ξερω απο αυτην την εταιρεια το εξης.
Ποιος και για ποιον λογο εχει δωσει εντολη να παρακολουθουν το ιστολογιο μου?
Εχει καποιο σκοπο η καθημερινη επισκεψη της εταιρειας αυτης και τι πληροφοριες συλλεγει?

Μαλλον καποιος απο τους ανικανους και αποτυχημενους πολιτικους των κωμματων που μας εχουν κυβερνησει θα ενδιαφερεται για την γνωμη μου.
Μην το κανει για να καλυτερεψει την ανικανοτητα του,της?

Δεν νομιζω!!!
harrytsopanos.blogspot.''

Άξιο έρευνας πιστέυω.
Αφού άνοιξα τον σύνδεσμο και περιηγήθηκα βρήκα τις εξής πληροφορίες για την εταιρία.

Εταιρία παρακολούθησης και συλλογής δημοσιότητας

Η InΝews Α.Ε. είναι η Πρώτη και Μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικής αποδελτίωσης στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη εταιρία η οποία παρακολουθεί καθημερινά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών αποδελτίωσης (αποδελτίωση Έντυπων Μέσων Πανελλαδικά, αποδελτίωση Ελληνικών Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων (portals, blogs, forums), Τηλεοπτική & Ραδιοφωνική αποδελτίωση).

φιλοσοφία

Η επένδυση στο μέλλον αναβαθμίζει το παρόν. Συνεχής ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμες υπηρεσίες, στρατηγικές συμμαχίες και μια πλήρως επεκτάσιμη βάση δεδομένων, η οποία επιτρέπει τη συλλογή και παροχή πληροφοριών από όλα τα ΜΜΕ, είναι οι προτεραιότητες που βάζει η InΝews Α.Ε. και καθορίζει την πορεία όλου του κλάδου.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι από το οικονομικό, πολιτικό, εμπορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αναγνωρίζουν την αποδελτίωση των ΜΜΕ όχι μόνο μία υπηρεσία απαραίτητη για άμεση και εξειδικευμένη ενημέρωση, αλλά και ένα μοναδικό εργαλείο ανάλυσης της αγοράς που γίνεται η βάση για πιο αποτελεσματικά πλάνα ανάπτυξης στο μέλλον.

όραμα
Ατενίζοντας το μέλλον στο χώρο της πληροφόρησης προσδοκούμε να γίνουμε συνώνυμο του συμβούλου-συνεργάτη για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, πάντα με γνώμονα την αντικειμενικά καλύτερη δυνατή υπηρεσία.

πηγές ενημέρωσης

ΤΥΠΟΣ
Το σύνολο των εκδόσεων που διαχειρίζεται η InNews Α.Ε. για να συλλέγει πληροφορίες προς όφελος των πελατών της ανέρχεται για την Ελλάδα σε περισσότερους από 650 τίτλους:
  • ο αθηναϊκός και επαρχιακός τύπος στο σύνολό του (εφημερίδες πρωινές, απογευματινές, εβδομαδιαίες)
  • ειδικός τύπος ευρείας κυκλοφορίας
  • συνδρομητικά περιοδικά, που καλύπτουν θέματα σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις και το χώρο των ΜΜΕ
  • μεγάλα επαρχιακά έντυπα απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας, που μόνο η InNews Α.Ε. επεξεργάζεται και αποδελτιώνει
Επιπλέον η InNews Α.Ε., μέσω των διεθνών συνεργασιών της που καλύπτουν σχεδόν όλη την παγκόσμια αγορά αποδελτίωσης, παρέχει τη δυνατότητα αποδελτίωσης ξένων εντύπων, με μετάφραση στην ελληνική γλώσσα.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ INTERNEΤ
Οι εγκυρότεροι και δημοφιλέστεροι διαδικτυακών τόπων, με ειδησεογραφικό υλικό χρήσιμο για τους πελάτες της InNews Α.Ε., ανανεώνουν την ύλη τους κάτω από τη συνεχή επίβλεψη της εταιρίας.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Το πρόγραμμα δέκα κορυφαίων τηλεοπτικών σταθμών καταγράφεται αδιάκοπα 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε μέσα από απεριόριστο αριθμό ομάδων κατηγοριοποίησης, η InNews Α.Ε. να καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη της.

ΡΑΔΙΟΦΩΝO
Ειδικά επιλεγμένες εκπομπές από τους πελάτες, παρακολουθούνται από την InNews Α.Ε. και οι ζητούμενες πληροφορίες παραδίδονται μέσα σε ένα 24ωρο.

Όπως βλέπετε πουθενά δεν αναφέρει τίποτα για τα blogs, και δεν υπήρχε περίπτωση διότι για να παρακολουθήσεις και να ''αποδελτιώσεις'' οποιονδήποτε χώρο στον διαδίκτυο χρειάζεσαι την συγκατάθεση του εκάστοτε ιδιοκτήτη της πηγής πληροφοριών.

Επειδή οι καιροί καλώς η κακώς είναι ''παράξενοι'' καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί.
Φιλική συμβουλή προς άπαντες ιδιοκτήτες Blog είναι να αναρτήσουν ένα πεδίο με θέμα τα ''Πνευματικα δικαιωματα'' διασφαλίζοντας και ελέγχοντας κατ'αυτό τον τρόπο σε ποιον εξουσιοδοτούν την αναπαραγωγή των ειδήσεων-άρθρων τους.

Παράδειγμα
Το περιεχόμενο αυτου του ιστολογίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του/της ..... Copyright © .
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστοτοπο, συμπεριλαμβανόμενων των κειμένων, της εικόνας και του ήχου, και όχι μόνο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του/της ......
Στην ιστοσελίδα μπορεί να περιέχονται εικόνες που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων.

Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος που θα θέλει να αναδημοσιέυσει κάτι απο το ιστολόγιο σας απλά θα σας αποστέλνει ένα ηλ. μύνημα που θα ζητάει την συγκατάθεση σας. Δεν είναι 100% ελεγχόμενο όπως καταλαβαίνετε αλλα είναι μια δικλείδα ασφαλείας....

Λόγιος Ερμής ϶ϵ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top