Select Menu


Διαμαρτύρεται για τη συγχώνευση του Οργανισμού Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ), που ενεκρίθη χθες (Τετάρτη) στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Προσωπικού του Οργανισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται η ανησυχία του προσωπικού, καθώς όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά «η κατάργηση του ΟΕΔΒ υπεύθυνου για τη δημόσια και δωρεάν χορήγηση των σχολικών βιβλίων εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την εκπαιδευτική διαδικασία. Η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ένα ιδιωτικού δικαίου νομικό πρόσωπο είναι η απόδειξη της κατάργησης της δημόσιας έκδοσης και διανομής βιβλίων».

Ο Σύλλογος Προσωπικού επισημαίνει ότι είναι μόνον 50 οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, δεν είναι υψηλόμισθοι, αμείβονται με 1.200 ευρώ το μήνα και δεν λαμβάνουν «παχυλά επιδόματα άλλων υπουργείων ή οργανισμών».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top